Organisatie

Wij zijn een groep vrijwilligers van verschillende leeftijd en verschillende achtergrond, die samen een ontmoetingscentrum runnen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, zeker als je het doet, zoals wij, zonder structurele subsidie en zonder vaste professionele krachten. Maar het is mogelijk, zo hebben we in de afgelopen vijf jaar laten zien. In de eerste plaats natuurlijk dankzij de vrijwilligers. Maar zeker ook dankzij de steun van onze huisbaas ACW Samenwerking, van Stadsdeel Zuid en (in natura) van Albert Heijn. En dankzij een goede organisatie, waarin ieders talent op de juiste plek en manier kan worden ingezet en waarin plezier in het werk een leidend principe is.

Vrijwilliger worden

Wij zijn een gemeenschap van vrijwilligers, die samen een ambitieus project hebben opgezet en dat met veel liefde en inzet uitbouwen en versterken. Dat neemt niet weg dat we doorlopend op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers die een of twee dagdelen per week in ons project willen steken. Overweeg het eens en vraag informatie via de knop hieronder.

“Het geeft mij voldoening om vrijwilliger te zijn bij De Coenen”

Anneke

“Af en toe in De Coenen, da’s elke keer weer een feestje”

Martin

“De ontmoeting, daar draait het om in het leven. Dus ook in De Coenen”

Harrie

Vriend worden

De Coenen is een vrijwilligersorganisatie zonder structurele subsidie. In 1990 werd de Stichting Vrienden van De Coenen opgericht. De vrienden hebben vooral als functie om leuke dingen mogelijk te maken die buiten de gewone exploitatie vallen. En als steun in moeilijke tijden, een beetje zoals vrienden in het echte leven dus. Je bent al vriend voor 25 euro per jaar.

Stichting De Coenen

De Coenen is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk en ontvangt geen structurele subsidie. Inkomsten voor de exploitatie komen uit horeca-activiteiten, evenementen & activiteiten en verhuur aan derden.