Eten en Drinken

Een ontmoetingsplek zonder wat lekkers erbij is maar een kale boel. Daarom is er altijd koffie, thee, fris en een glaasje licht alcoholisch voor in de middag. Tussen de middag is er een lekkere lunch. En op dinsdagen en donderdagen een gezamenlijke warme maaltijd, bereid door de eigen vrijwilligers. De Keuken van Coenen is, met andere woorden, niet weg te denken als verlengstuk van ons ontmoetingscentrum.


Lunch

Tussen 12.00 en 13.30 uur is de keuken open voor lunch. Er is een bescheiden kaart met kleine gerechten als soep, belegd brood of tosti en een frisse salade. En een complete lunch van de dag voor € 7,00. Een prima maaltijd om samen te genieten en een beste basis voor de rest van de middag.

Diner

Op dinsdagen en donderdagen kookt de vaste kookploeg een heerlijke maaltijd voor rond de 25 mensen. Hoofd- en nagerecht voor € 13,50. Iedereen die gezellig wil mee-eten is van harte welkom, maar alleen als er (ruim) van tevoren gereserveerd is. Liefhebbers kunnen zich tot uiterlijk 12.00 uur op de voorafgaande dag melden. Vegetarisch? Vraag ernaar.
Reserveren kan uitsluitend via het telefoonnummer van De Coenen (een boodschap inspreken kan): T 020 370 93 55.
De maaltijden worden geserveerd om 18.00 uur, maar vanaf 17:30 uur is er natuurlijk gelegenheid voor een apéritiefje.

Samen eten, dan ontmoet je ook nieuwe mensen