Verhuur

De ruimten in De Coenen zijn te huur. Voor een bijzondere gelegenheid, voor af en toe en voor structureel elke week.
De prijzen zijn bescheiden commercieel. Zeker niet hoog, maar wij moeten er wel van leven. Daar staat tegenover dat de mogelijkheden legio zijn en dat u kunt rekenen op een prima persoonlijke ontvangst en bovengemiddelde dienstverlening.

Tuinzaal

Een grote lichte ruimte, met een terras, aan een binnenplaats. Midden in Amsterdam-Zuid, en toch rustig en goed betaalbaar. Er is plek voor maximaal ca. 65 personen (afhankelijk van de indeling). De ruimte is geluidsdicht af te sluiten.

Voorkamer

Deze stijlvolle zitkamer met een grote leestafel biedt ruimte aan 15 tot 20 personen. Heel geschikt dus voor een vergadering. Eventueel ook te huur in combinatie met de Tuinzaal.
Alleen te huur in de avonduren en in het weekend.

Beschikbaarheid & Tarieven

De Tuinzaal is in principe 7 dagen per week te huur. De Voorkamer is alleen ‘s avonds en in de weekends beschikbaar. Tijden in het weekend: tussen 10.00 en 22.00 uur.

Informatie & Reserveren

Onze ruimtes zijn veelzijdig inzetbaar.
De outillage (in de Tuinkamer): flip-over, scherm, beamer, laptop, microfoon, geluidsversterking,. Als u wilt, kunnen we ook zorgen voor catering. Van een simpele bitterbal of tosti tot een uitgebreid diner.

Mail voor meer informatie, beschikbaarheid & afspraken: zaalverhuur@decoenen.com