Verhuur

De ruimten in De Coenen zijn te huur. Voor een bijzondere gelegenheid, voor af en toe en voor structureel elke week.
De prijzen zijn bescheiden commercieel. Zeker niet hoog, maar wij moeten er wel van leven. Daar staat tegenover dat de mogelijkheden legio zijn en dat u kunt rekenen op een prima persoonlijke ontvangst en bovengemiddelde dienstverlening.

Op dit moment mogen we, vanwege de coronamaatregelen, alleen verhuren tot 18:00 uur.

Tuinzaal

Een grote lichte ruimte, met een terras, aan een binnenplaats. Midden in Amsterdam-Zuid, en toch rustig en goed betaalbaar. In coronatijd is hier plaats voor maximaal 20 personen (normaal 60). De ruimte is geluidsdicht af te sluiten.

Voorkamer

Deze stijlvolle zitkamer met een grote leestafel biedt in coronatijd ruimte aan 15 personen. Heel geschikt dus voor een vergadering. Eventueel ook te huur in combinatie met de Tuinzaal.
Alleen te huur in de avonduren en in het weekend.

Beschikbaarheid & Tarieven

De Tuinzaal is in principe 7 dagen per week te huur. De Voorkamer is alleen ‘s avonds en in de weekends beschikbaar. Tijden in het weekend: tussen 10.00 en 22.00 uur.

Informatie & Reserveren

Onze ruimtes zijn veelzijdig inzetbaar, met inachtneming van de coronaregels.
De outillage: beamer, whiteboard, geluidsversterking, discussiesysteem met 13 microfoons en externe versterking. Als u wilt, kunnen we ook zorgen voor catering. Van een simpele bitterbal of tosti tot een uitgebreid diner.

Mail voor meer informatie, beschikbaarheid & afspraken: zaalverhuur@decoenen.com