< terug

Incidentele activiteiten

Een Goed Gesprek

Een kring buurtgenoten, niet al te veel. Het gesprek – een dialoog, géén debat – gaat over dingen die ons allemaal bewegen. De gespreksleider geeft het woord en bewaakt de grenzen. Samen onderzoeken wat het leven met ons doet. Wat je vindt, mag je houden. Wat jou raakt, horen we graag.
Thema op 16 mei: Hoe wil jij later worden herdacht?

Datum en tijd: 2 en 16 mei | van 19.45 tot 21.45 uur.

Aanmelden: is niet nodig, wél een open mind.
Bijdrage:
€ 3,- inclusief koffie/thee

Samen schrijven

We schrijven wat af met z’n allen. Die schrijft, die blijft, tenslotte. Maar laten we eerlijk zijn: schrijven is meestal een moetje. Dus vergeet je gemakkelijk hoe leuk het is om iets te schrijven.
De workshop Samen Schrijven wil daar wat aan doen. We maken allemaal dezelfde ‘opgaven’, praten (en lachen) met elkaar over de resultaten en laten ons helpen bij struikelblokken en valkuilen. En door goed naar elkaar te luisteren en met af en toe een zetje en een paar tips van tekstschrijver/gangmaker Martin van den Akker gaat het schrijven je steeds een beetje beter af.

Datum en tijd: maandag 9 + 23 mei van 19.45 tot 21.45 uur.
Aanmelden: is niet nodig
Bijdrage:
€ 3,00 inclusief kopje koffie

Het Literair Café!

Verdien je drankje met literatuur of muziek! 
Welkom in het literair café in De Coenen. Liefhebbers van literatuur en muziek hebben zich verzameld rond schrijvers, dichters en singer/songwriters die hun geesteskinderen vertolken. Eigen werk, dat is de enige restrictie.  Met uitzondering van de musici, die ook het werk van anderen mogen laten horen. Dus, auteurs en artiesten, kijk nog eens goed in je map met je al dan niet gepubliceerde werk.
Of stort je op de Speciale Opdracht, waar De Coenen een Speciale Prijs voor heeft uitgeloofd.
Hoe ziet die Opdracht eruit? Heel eenvoudig: schrijf, dicht of zing je eigen werk met als thema: 
Een barst in het porselein

Begint het al te kriebelen? Meld je dan snel aan, zodat we alvast een programmaatje kunnen maken.
Natuurlijk is ook vrij werk van harte welkom, als het maar van jezelf is. En ben je gewoon benieuwd wat alle literaire buurtgenoten (en dat zijn er nogal wat) in hun mars hebben, kom dan gewoon genieten. De bar is open en er zijn vast genoeg hapjes. 

Datum en tijd: vrijdag 13 mei, aanvang 16.00 uur.
Bijdrage: € 3,00, optredenden gratis 

Klank om naar te kijken

Rob van den Broek bouwt kunstige muziekinstrumenten. Eigenlijk zijn het meer bespeelbare kunstvoorwerpen. Toch zijn ook gerenommeerde musici er dol op. Hij neemt de mooiste een paar van de mooiste mee en vertelt er ons alles over.

Datum en tijdstip: zondag 22 mei | 16:00 – 18:00 uur.
Bijdrage € 3,00 (incl. kopje koffie/thee). Na afloop is er gelegenheid om nog wat te drinken.
Graag aanmelden via: info@decoenen.com