Welkom in het restaurant van De Coenen

Voor corona een gezellige plek voor lunch, diner, koffie of thee. Elke werkdag open van tien tot half vijf. Lunchen elke dag. Dineren op dinsdag en donderdag om 18.00u.
Komt allemaal terug – en voorlopig hebben we een prima tussenoplossing: DinsdagDiner Mobiel. Afhaaldiners voor thuis op tafel.

Lekker eten bij De Coenen?
Jammer, dat nog even niet.
Maar we hebben een heerlijke tussenoplossing:
DinsdagDiners Mobiel,
je Coenen-diner thuis op tafel.
Zie de homepage!

Open huis

Iedereen is elke werkdag welkom in De Coenen voor een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Plus uiteraard een ruime keuze aan frisdranken, vruchtensappen en licht alcoholische dranken.
Dat alles maakt De Coenen tot een plek waar je nog eens gemakkelijk langs gaat om voor weinig geld oude vrienden of nieuwe kennissen te ontmoeten. Of om ongestoord met krant of laptop een uurtje te overbruggen. Want er zijn genoeg stopcontacten en de Wifi is er gratis.

Lunch

Tussen twaalf en half twee wordt er lunch geserveerd. De basis is een vast concept van verse huisgemaakte soep, lekker brood in verschillende verschijningsvormen en altijd een gezonde salade. Daar wordt met zorg aan gewerkt en dat proef je. Voor € 5,00 heb je een gezonde maaltijd waarmee je de middag aankunt. Maar een losse soep of tosti wordt ook met plezier geserveerd.

Diner (binnenkort, houd de site in de gaten)

Na een pauze van een paar maanden gaan binnenkort de warme maaltijden weer van start.
Tweemaal per week, op dinsdag en donderdag, koken onze culinaire vrijwilligers een heerlijke en gezonde warme maaltijd. Elke dinsdag presenteren ze een ‘Culinaire dagschotel’, een groot bord vol heerlijks met een accent op groenten. Kwaliteit, smaak en gezonde ingrediënten voor een heel schappelijke prijs: € 9.50 . En elke donderdag is er een lekkere maaltijd met een stevig hoofdgerecht voor € 9,50 en voor de liefhebbers een voor- en nagerecht voor € 2,50 elk. En natuurlijk ook donderdags alles vers en gezond. 


Reserveren noodzakelijk

In verband met de coronamaatregelen gelden nog wel een paar speciale spelregels.
Er is –
vanwege de voorgeschreven afstand – plek voor maximaal 16 gasten. Daarom is reserveren noodzakelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren. Daarna kunt u tot 12.00 uur wel altijd even bellen of er misschien nog een plekje vrijgekomen is. Reserveren kan alleen individueel, per telefoon via Nelleke Sloos: 06 41587161. Voorlopig kunnen groepjes zich niet aanmelden.
Verder vragen we iedereen om zich bij binnenkomst te registreren en stellen we het zeer op prijs als u via pin betaalt. 

Om 18:00 uur staan de koks klaar om de gasten te ontvangen. Komt u op tijd, want dan wordt de maaltijd meteen uitgeserveerd.
De actuele menu’s kunt u vanaf begin oktober hier op de website bekijken.

Eet u vegetarisch? Meldt u dat dan even bij de reservering; we houden daar met plezier rekening mee.

Het menu

Vanaf begin oktober is hier het menu te vinden voor de maaltijden op dinsdag en donderdag.

Catering

De combinatie van ontmoetingsruimte en (open) keuken leent zich uitstekend voor bijeenkomsten die begeleid worden met drank en hapjes. Zoals recepties, verjaarsfeesten en andere feestelijkheden.

Er is een speciale ploeg vrijwilligers samengesteld die de wensen van de organisatoren inventariseren en een passend catering-aanbod doen. De mogelijkheden zijn legio: van een stevige broodmaaltijd tot een volledig receptie-arrangement of een goed aangeklede bitterballenborrel. Mail voor overleg naar info@decoenen.com, dan maken we een afspraak.