Welkom in het restaurant van De Coenen

Een gezellige plek voor lunch, diner, koffie of thee. Elke werkdag open van tien tot half vijf.
Lunchen kan elke dag. Dineren op dinsdag en donderdag om 18.00u.
Voor het diner wel even reserveren: online via deze site of telefonisch: 020-3709355.

Lekker eten bij De Coenen

Open huis

Lunch

Diner  met de actuele menu’s

Catering

Reserveren

Open huis

Iedereen is elke werkdag welkom in De Coenen voor een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Plus uiteraard een ruime keuze aan frisdranken, vruchtensappen en licht alcoholische dranken.
Dat alles maakt De Coenen tot een plek waar je nog eens gemakkelijk langs gaat om voor weinig geld oude vrienden of nieuwe kennissen te ontmoeten. Of om ongestoord met krant of laptop een uurtje te overbruggen. Want er zijn genoeg stopcontacten en de Wifi is er gratis.

Lunch

Tussen twaalf en half twee wordt er lunch geserveerd. De basis is een vast concept van verse huisgemaakte soep, lekker brood in verschillende verschijningsvormen en altijd een gezonde salade. Daar wordt met zorg aan gewerkt en dat proef je. Voor € 5,00 heb je een gezonde maaltijd waarmee je de middag aankunt. Maar een losse soep of tosti wordt ook met plezier geserveerd.

Diner

Tweemaal per week, op dinsdag en donderdag, koken onze culinaire vrijwilligers een heerlijke en gezonde warme maaltijd. Elke dinsdag presenteren ze een ‘Culinaire dagschotel’, een groot bord vol heerlijks met een accent op groenten. Kwaliteit, smaak en gezonde ingrediënten voor een heel schappelijke prijs: € 9.50 . En elke donderdag is er een lekkere maaltijd met een stevig hoofdgerecht voor € 9,50 en voor de liefhebbers een voor- en nagerecht voor € 2,50 elk. En natuurlijk ook donderdags alles vers en gezond.

Met een capaciteit van tussen 30 en 40 gasten is er bijna altijd plaats. Maar om scherp in te kopen moeten we weten op hoeveel gasten we moeten rekenen. Daarom is reserveren noodzakelijk. Het liefst uiterlijk 24 uur van tevoren, daarna kunt u tot 12.00 uur wel altijd even bellen of er misschien nog een plekje vrij is.
Wat er op het menu staat, ziet u hier. Eet u vegetarisch? Meldt u dat dan even bij de reservering; we houden daar met plezier rekening mee.

Catering

Later weer

De combinatie van ontmoetingsruimte en (open) keuken leent zich uitstekend voor bijeenkomsten die begeleid worden met drank en hapjes. Zoals recepties, verjaarsfeesten en andere feestelijkheden.

Er is een speciale ploeg vrijwilligers samengesteld die de wensen van de organisatoren inventariseren en een passend catering-aanbod doen. De mogelijkheden zijn legio: van een stevige broodmaaltijd tot een volledig receptie-arrangement of een goed aangeklede bitterballenborrel. Mail voor overleg naar info@decoenen.com, dan maken we een afspraak.

Telefonisch reserveren

U kunt ons bereiken tussen 10 uur ‘s-ochtends en half vijf ‘s-avonds tijdens de werkdagen.

Ons telefoonnummer is 020 370 9355.

Elke dinsdag en donderdag van 17.30-19.00 uur.
LET OP: De maaltijd wordt om 18.00 uur geserveerd. Dus kom op tijd!

Elke werkdag van 12.00-13.30 uur serveren we lunch (niet in de zomermaanden juli en augustus!)

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen