Wat gebeurt er in De Coenen?

De Coenen is altijd in beweging. Met activiteiten die iedere week terugkomen. Maar ook regelmatig met bijzondere bijeenkomsten, georganiseerd door onze vrijwilligers of anderen. Soms voor een kleine bijdrage, meestal gratis. Elke week is er wel een goeie reden om langs te komen. Op deze pagina het nieuws van nu en de komende weken.

Galerie De Coenen

Duo-tentoonstelling:
Sophia Hin, collages
Odilia Jeuken, aquarellen

Van 27 augustus tot 25 oktober is in de zalen van De Coenen de tentoonstelling te bezichtigen van werken van Sophia Hin en Odilia Jeuken.

Sophia Hin volgde een opleiding tot tekenleraar en praktiseerde naast haar leraarschap ook zelf als schilder. Bij periodes werkte ze daarbij in grafiek, pastel, aquarel, olieverf en andere materialen. De laatste zeven, acht jaar legt ze zich vooral toe op het maken van collages over onderwerpen als de natuur, fietsen, klokken, dieren, de mens.
Odilia Jeuken komt weliswaar uit een schildersfamilie, maar begon zich pas zelf na haar pensionering op het schilderen van aquarellen toe te leggen. Ze nam les bij An Porcelijn, maar ontwikkelde zich verder als autodidact. Ze laat zich vooral inspireren door indrukken, zelf spreekt ze van emoties, die ze tijdens reizen opdoet.

De expositie wordt geopend op vrijdag 30 augustus om 17.00 uur en daarbij is iedereen van harte uitgenodigd.
Sophia Hin hoopt klassiek gitarist Jacob Surendonk mee te nemen om de opening op te luisteren.

Openingstijden:

Elke werkdag van 10.00 tot 17.00 uur

Wilt u er zeker van zijn dat beide zalen open zijn voor bezichtiging, belt u dan tevoren even naar tel.nr. 020 370 93 55