Wat gebeurt er in De Coenen?

De dagelijkse inloop is alweer een paar weken helemaal op gang gekomen. Wel degelijk met alle coronamaatregelen natuurlijk. Compleet met registratie, handhygiëne en anderhalve meter afstand. Maar met de resterende 16 plekken in de Tuinzaal en 10 in de voorkamer is het goed te doen. Sommige activiteiten zijn, al dan niet in gewijzigde vorm, ook weer gestart. Op deze pagina houden we bij wat er aan nieuwe dingen bij komt, plus natuurlijk al het andere nieuws.

Weer begonnen:

Repaircafé
Op 7 september opende het Repaircafé weer zijn deuren. Het liep nog niet storm, maar de beschikbaarheid van zo veel reparerend potentieel zal zich snel rondspreken. Volgend café: 5 oktober van tien tot half één.

Bridge
De dames en heren van de dinsdagmiddagbridge zijn al weer even bezig. Voorlopig nog met vier (grote) tafels, maar dat maakt de spanning (en de gezelligheid) er niet minder op.

Naald en D(r)aad
Ook de textiele activiteiten zijn weer van start gegaan. Onder begeleiding van de deskundige hulp van Aleid Hoeneveld en Hans Dresden kunt op de woensdagen terecht voor hulp en inspiratie bij breien en naaien. 
Bijdrage per keer: € 2,00

Spelletjes
Op woensdagmiddagen treffen spelletjesliefhebers elkaar tussen 14:00 – 16:00 uur voor spelletjes zoals schaken, mahjong, scrabble en sjoelen.
Contactpersoon is Jos van der Molen, telefoon: 020 6713940
Bijdrage per keer: € 2,00

Binnenkort verwacht:

Computerlessen
De Computerlessen voor beginners van Ewoud Zeldenrust starten op donderdag 8 oktober van 10:30 – 12:30 uur. Heb je wat extra hulp nodig, geef je op voor deze lessen. Stuur even een mailtje naar Ewoud: ewoudzeldenrust@ziggo.nl
Bijdrage per keer: € 2,00 

Foto-expositie met werk van Murni Latif
Murni ontdekt graag het bijzondere in het gewone. Het zijn onder andere materialen, structuren, licht en kleuren die hem inspireren tot nieuw te scheppen, vaak abstracte, beelden: zijn ‘Art’. Uit foto’s die hij maakt, kunnen beeldenreeksen ontstaan. Bijvoorbeeld de nog steeds groeiende serie Collateral Art, maar ook foto’s uit zijn series PoolscapesBerg(d)ingenMood Swings en Shattered zijn te zien.
Te bezichtigen van 25 september t/m 26 oktober 2020.