Wat gebeurt er in De Coenen?

De dagelijkse inloop is voorlopig nog beperkt. Elke werkdag zijn we in de ochtend tussen 10.00 en 12.30 uur open om elkaar te ontmoeten bij koffie en thee. Heel simpel, en met alle coronamaatregelen natuurlijk. Compleet met registratie, handhygiëne en anderhalve meter afstand. Een paar activiteiten zijn, al dan niet in gewijzigde vorm, ook weer gestart. Op deze pagina houden we bij wat er aan nieuwe dingen bij komt, plus natuurlijk al het andere nieuws.

Nu te zien:

Foto-expositie met werk van Murni Latif
Murni ontdekt graag het bijzondere in het gewone. Het zijn onder andere materialen, structuren, licht en kleuren die hem inspireren tot nieuw te scheppen, vaak abstracte, beelden: zijn ‘Art’. Uit foto’s die hij maakt, kunnen beeldenreeksen ontstaan. Bijvoorbeeld de nog steeds groeiende serie Collateral Art, maar ook foto’s uit zijn series PoolscapesBerg(d)ingenMood Swings en Shattered zijn te zien.

Weer begonnen:

Computerlessen
De Computerlessen voor beginners van Ewoud Zeldenrust zijn op donderdag van 10:30 – 12:30 uur. Heb je wat extra hulp nodig, geef je dan op voor deze lessen. Stuur even een mailtje naar Ewoud: ewoudzeldenrust@ziggo.nl
Bijdrage per keer: € 2,00

Naald en D(r)aad
Ook de textiele activiteiten zijn weer van start gegaan. Onder begeleiding van de deskundige hulp van Aleid Hoeneveld en Hans Dresden kunt op de woensdagen terecht voor hulp en inspiratie bij breien en naaien. 
Bijdrage per keer: € 2,00

Nog even wachten:

Repaircafé

Bridge

Spelletjes