Wat gebeurt er in De Coenen?

 
Avondklok aan, Coenen uit 
Helaas, het kan niet anders. De Coenen gaat weer dicht. We blijven gesloten van maandag 25 januari t/m minstens 9 februari. Dat bestuursbesluit is helemaal in lijn met de overheidsmaatregelen om contacten te vermijden, vanwege de dreigende derde coronagolf.

DinsdagDiner Mobiel

De lekkere DinsdagDiners zijn terug bij De Coenen!
Nog niet in het restaurant, maar wel alvast op uw eigen tafel. Hoofd- en nagerecht zoals u dat gewend was!

Dinsdag 2 maart

Gekruide Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met rozijnen en chutney
Geserveerd met broccoli en notenrijst

~~~
Limoncello tiramisu

Bestellen: uiterlijk zondagavond, uitsluitend via Claudia Roodheuvel op 0647 047 241 of via de mail: croodheuvel@ziggo.nl
Afhalen: dinsdag tussen 17.30 en 18.00 uur
Prijs: € 12,50, alleen pinnen
Neem je tas mee bij het afhalen! Vegetarisch? Vraag ernaar.

Straks weer te zien:

Schilderijen van Bert Zijp
Vanaf 4 december hangen de kleurrijke schilderijen van Bert Zijp in De Coenen. Een erg mooie tentoonstelling van deze Coenen-veteraan, die zich jarenlang inzette als bestuurslid. Twee thema’s koos hij uit een inmiddels indrukwekkende verzameling: bootjes en stillevens. Met zijn heldere stijl en precieze lijnvoering brengt hij licht en kleur in de Huiskamer en de Tuinzaal. Zeer aanbevolen!

Tijdelijk gestaakt:

Computerlessen
De Computerlessen voor beginners van Ewoud Zeldenrust zijn op donderdag van 10:30 – 12:30 uur. Heb je wat extra hulp nodig, geef je dan op voor deze lessen. Stuur even een mailtje naar Ewoud: ewoudzeldenrust@ziggo.nl
Bijdrage per keer: € 2,00

Naald en D(r)aad
Ook de textiele activiteiten zijn weer van start gegaan. Onder begeleiding van de deskundige hulp van Aleid Hoeneveld en Hans Dresden kunt op de woensdagen terecht voor hulp en inspiratie bij breien en naaien. 
Bijdrage per keer: € 2,00

Nog even wachten:

Repaircafé

Bridge

Spelletjes